28 iul. 2010

Travian-mania

    Cati dintre voi nu aveti sau ati avut prieteni pe care i-ati auzit ca au un atac, sau trebuie sa cucereasca un sat, sau trebuie sa-si upgradeze o cladire, sau trebuie sa-ti trimita colonistii. Cati dintre voi nu v-ati certat cu prietenii, prietenele voastre. Din motive "necunoscute" refuzau sa iasa cu voi, ba chiar nici acasa la ei nu va mai primeau spunand ca au treaba sau ca nu se simt bine. Nu-i judecati gresit si fiti bucurosi ca nu sunteti in situatia lor. Acest joc a fost facut cu un scop si numai un scop; de a face pe oricine se apuca de jucat sa petreaca cat mai mult timp in fata pc-ului dand click-uri peste click-uri si considerand ca face parte nu stiu din ce "imperiu de romani" sau "adunarea triburilor dacice".
   Jocul mi-a lasat o impresie foarte buna pot spune, datorita game-play-ului extraordiar. Pe langa faptul ca jocul nu seamana niciodata  un joc unul cu altul, ai posibilitatea sa alegi dintre trei rase: daci, romani si barbari cu care te poti dezvolta pentru aparare sau pentru atacul altor utilizatori. Acest joc este impartit in sezoane. Un sezon poate tine de la 4-5 luni in cazul in care il joci pe viteza x3, pana la 10-12 luni in cazul in care joci pe un server normal ca viteza de dezvoltare.
   Este un joc ce se joaca pe echipe (mai multe persoane formeaza o alianta). Scopul suprem al acestei aliante este de a construi o minune a lumii; prin care celelate aliante vor recunoaste (obligate fiind de regulile jocului) suprematia aliantei respective. Minunea Lumii  poate fi construita dupa ce membrii aliantei fac rost de planurile de constructie aflate in satele de Natari. Sate ce vor aparea mai tarziu in joc.
     In acest joc poti fi liderul propriilor tai parinti, sefi, bunici, "cool-ilor" din scoala ta cu conditia sa joace si ei. Singurul lui defect dupa cum am spus si mai sus este faptul ca te va tine prins in fata calculatorului mult timp odata ce te-ai apucat de jucat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu